sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kevättä rinnassa

Kevät on tullut tai voisipa melkein sanoa, että tänään oli jo kesä. Ulkona oli niin kuuma, että jouduin ensimmäistä kertaa läähättämään. Lämpimässä säässä on se hyvä puoli, että meille on auennut uusi huone, jossa voi haistella ulkoilmaa ja josta näkee hyvin pihalle aidanraosta.


Olen nyt maailmaa nähnyt koiranpoika. Kävin nimittäin pääsiäisenä pitkällä matkalla. Kahdeksan tuntia huristeltiin autolla. Se oli kokemus se. Yksi oksennus tuli, mutta muuten matka meni hyvin. Perillä oli ihan uusia hajuja ja uusia ihmisiä.

Painoni on nyt viisi kiloa. Muutenkin tunnen itseni jo melkein aikuiseksi, sillä penturokotukset ovat ohi. Toinen rokotus meni ihan yhtä huomaamatta kuin ensimmäinenkin, oli ne niin hyviä ne eläinlääkärin naksut taas.

Hampaani ovat alkaneet vaihtua. Pienten maitohampaiden tilalle tulee uusia isompia, kiiltävänvalkoisia pysyviä hampaita. Ikenissä kutisee, joten koko ajan pitäisi olla jotain purtavaa.


1 kommentti:

  1. Hei Jeppe !
    laittelenpa nyt kyselyyn oletko jo vaihtanut hampaitasi kuinka ahkeraan ;)

    Tässä linkki hienoon värikuvaan mitä suussa aikuisena kuuluu olla ...samanväriseltä siskoltasi puuttuu yksi hammas..siksi kyselen.
    http://www.shepmates.net/Shepmates%20hampaat.htm

    Elina the Pennin hovikirjoittaja

    VastaaPoista